Semua orang boleh buat DUIT!

Tapi bagaimana?


E-book ini hanyalah salah satu contoh sahaja mereka yang ada ilmu dan mempraktikkannya sehingga menjadi JUTAWAN. Tanpa kita sedari, kita menggunakannya dan orang yang menyediakannya menjana pendapatan.

Masukkan nama dan alamat e-mel anda untuk memuat turun e-book yang saya sediakan ini ya..


aplikasi duit fb ads

Nama Anda

Alamat E-Mel

Nota: Hak privasi anda adalah dijamin 100%

*Bagi menambahkan pendapatan, link Affiliate juga akan diberikan setelah anda mendapatkan ebook di atas dengan nilai komisen yang tinggi.



hairizal hamidon

Hai, salam ukhuwah dari saya. Nama saya Hairizal Hamidon. Saya seorang pengusaha perniagaan dan trainer untuk teknik jualan produk yang berasaskan dari rumah. Nombor pendaftaran perniagaan saya : JM0677356-P

Ramai dari kita nak berniaga tapi kurang ilmu dengan teknik yang betul bagi menghasilkan jualan. Facebook adalah satu medium yang TER-LARIS dan sepatutnya kita rebut peluang menghasilkan pendapatan sampingan mahupun yang mahu membuatnya sepenuh masa.

Tapi ramai yang kecewa dalam perniagaan ini... Baca seterusnya 

KENAPA KITA KECEWA???

Sebab....




GAGAL menjual

di facebook!!?


Bila GAGAL dalam menjual, mungkin anda akan berfikir, "Oh, agaknya aku memang takde BAKAT berniaga agaknya..."


Jangan biarkan bisnes anda di selubungi MISTERI... Tidak ketentuan, kerugian dan berputus asa wahai kawan... 


Nak tahu apa solusinya?


PENTING : Jangan teruskan membaca jika pendapatan anda di facebook sudah cecah 5 angka sebulan.



Ok, sekarang ni cer citer apa masalah anda yang menyebabkan anda GAGAL menjual tu? Adakah disebabkan oleh...


  • Tidak tahu produk atau servis apa yang laris di pasaran?
  • Tidak tahu cara nak menjual?
  • Tidak tahu meng'ayat'?
  • Tidak tahu buat ayat-ayat GEMPAK?
  • Tidak tahu waktu mood orang nak membeli?
  • Tidak tahu buat gambar yang 'halal' hingga meleleh air liur melihatnya?
  • Tidak tahu..
  • Tidak tahu...
  • Tidak tahu.....


Ok lah, bolehlah dikatakan anda perlu tahu teknik yang sebenar bagaimana mereka yang telah berjaya tu buat income ribu riban kan?


Jadi sekarang, anda nak bertanyalah ni bagaimana nak guna teknik yang dapat menjual seterusnya menghuru-harakan jualan anda? 


Sabar..


Bawak bertenang...


Saya akan beritahu anda bagaimana anda juga mampu hasilkan duit dengan hampir kesemua teknik dibuat adalah dengan PERCUMA je..!


RAHSIA...nya adalah dalam ebook di bawah ini...


tips bisnes facebook



Terkandung di dalamnya 2 ebook.


Ebook pertama banyak teknik serta tips berkaitan pemasaran di facebook. Antaranya adalah...

  • Teknik PROMOSI PERCUMA offline dan online!
  • Teknik membuat imej efektif beserta link.
  • Teknik membuat banner mengancam beserta link.
  • Teknik pemasaran tanpa kos.
  • Teknik pemasaran dengan pelaburan yang minimum.
  • Teknik Post Auto.
  • Teknik menjual dari mula hingga mendapat jualan.
  • Tips mendapatkan maklumat pelanggan dan menjualnya berulang kali.


Ebook ke-2 terdapat banyak contoh ayat pemasaran dan jualan. Antaranya adalah...

  • Teknik ayat jualan POWER beserta contoh.
  • Teknik status post efektif beserta contoh.
  • Teknik PM tak boleh lari beserta contoh.


Ebook ini menggunakan konsep... 


BACA + PRAKTIS = HASIL


ebook tutorial facebook malaysia


Jangan lepaskan peluang ni ye, sebab saya nak offer harga ni...


Berapa???


Hanya RM59 sahaja


pembayaran facebook


Inilah suatu pelaburan ilmu yang akan memberikan jalan penyelesaian kepada masalah yang anda hadapi sebelum ini dan teknik yang dibimbing dalam e-book ini akan memudahkan anda mengikutinya sebab...

  • Ia disampaikan dalam bentuk tutorial langkah demi langkah.
  • Disediakan bimbingan serta teknik. 
  • Dipadatkan dengan contoh-contoh senjata jualan termasuk ayat jualan, ayat status, PM @ Mesej jualan efektif, mengunci jualan dan semua rangkuman dari A to Z.
  • Ejen dan medium pemberi untung yang memaksimakan jualan.
  • Nasihat perniagaan.


Teknik dalam e-book ini memberikan pencerahan kepada sesiapa yang belum pernah merasa jualan berterusan sebab ilmu ini akan ditop-up kepada apa yang anda tidak terfikir kerana belum pernah membuatnya sebelum ini.


Apa alasananya untuk anda buat duit yang pertama?

Ilmu jualan yang terbahagi kepada dua e-book ini sebahagiannya adalah berbentuk tutorial. Jadi, bila namanya tutorial, anda boleh praktikkan terus secara langkah demi langkah sehingga anda membuat jualan pertama anda. 


Ya, jualan pertama anda! 


Jadi bila dapat jualan pertama, takkan itu yang terakhir?


Op.. oopppp...! 


Nanti dulu...


Sebab saya dah niat nak bagi hadiah kepada sesiapa yang dapatkan ebook 'TIPS BISNES FB' dengan pakej ebook PERCUMA yang membuatkan bisnes anda meletup-letup!


strategi pemasaran gerilla

Harga Jualan : RM25


PERCUMA #1 Kini ia adalah percuma. Ebook ini memberi tips pemasaran tanpa modal atau modal terendah untuk membuat bisnes. Menyenaraikan teknik-teknik pilihan sesuai dengan bajet yang ada tetapi mampu menghasilkan jualan yang tinggi.


duit segera internet

Harga Jualan : RM20


PERCUMA #2 Ebook ni juga saya taknak jual. Saya hadiahkan untuk pembeli e-book 'Tips Bisnes FB' ni je. Ebook ini memberikan anda idea yang boleh menjana pendapatan melalui produk atau servis di internet.


sistem autoresponder

Harga Jualan : RM30


PERCUMA #3 Jika anda masih baru dalam dunia perniagaan internet a.k.a newbie, ambillah keputusan tepat untuk mendapatkan marketing power tool ni iaitu sistem autoresponder. Dengannya kita dapat menjual dan juga mendapatkan pelanggan setia untuk belian produk lain pula.


pemasaran ejen affiliate

Harga Jualan : RM39


PERCUMA #4 Di dalam ebook ini saya telah gabungkan 5 laporan berbentuk ebook menjadi satu. Ini juga saya hadiahkan buat anda. Bayangkan kita ada ejen jualan yang berkhidmat pada kita dan memberi keuntungan buat kita tanpa perlu interview dan pemberian gaji hanya pembayaran komisen setelah mereka berjaya menjual... Jadi, apa ada dalam peti tu?


Buat duit dengan blog dan website

Harga Jualan : RM40


PERCUMA #5 Perkataan 'BLOG' berasal dari perkataan 'WEBLOG'. Tetapi di dalam ebook ini ia adalah tips dan idea membuat duit dari website dan juga blog. Ini saya sediakan buat anda tanda terimakasih kerana mendapatkan produk utama ebook saya 'TIPS BISNES FB'.


Baiklah, kalau di himpunkan pelaburan yang anda perlu keluarkan untuk dapat semua e-book ini berapa?


Susah saya nak kira ni.. Saya rasa betul harganya seperti di bawah ni...


RM154 RM70 (Harga ebook 'Tips Bisnes FB') = RM224!


Tetapi...


Sekarang saya offer harga GILER KENTANG!!! jer..


Waktu sangat TERHAD!


Hanya RM59 sahaja


pembayaran facebook


Saya nak umumkan... 

Harga akan dinaikkan bila-bila masa sahaja lagi...


Ada perkara yang seronok jika dilambat-lambatkan, namun banyak perkara jika dilambat-lambatkan akan menyebabkan kerugian. 


So, bertindak sekarang!



Ikhlas,

Hairizal Hamidon


Hak Cipta Terpelihara © Hairizal Hamidon 2015